Stig Östlund

måndag, maj 28, 2012

Spanska kurser

Välj din kurs!
Spanskkurser

Spanskkurser

Instituto Cervantes erbjuder kurser i spanska som omfattar alla delar av språket: att tala, förstå, läsa och skriva spanska. Kurserna är totalt 25 timmar och erbjuds på alla nivåer (från nybörjare till avancerad), under olika tider (morgon, eftermiddag och kväll) och med olika intensitet (1, 2 och 5 gånger per vecka). Mer information och anmälan.

Konversation i fokus

Konversation i fokus

Det här är kursen för dig som vill förbättra dina kunskaper i spanska och fokusera på konversation, språkflyt och interaktion. Kurserna är totalt 15 eller 10 timmar och erbjuds på alla nivåer. Mer information och anmälan.

Grammatik i fokus

Grammatik i fokus

Kursen riktar sig till studenter på medel och avancerad nivå som vill fördjupa sina kunskaper i de svårare delarna av den spanska grammatiken (dåtid, konjunktiv, pronomen, etc). Kursen hålls av en lärare som är specialist på dessa moment. Under kursen arbetar man med spanskans grammatiska system och övar det både muntligt och skriftligt. Mer information och anmälan.

Förstå och Tala Spanska

Förstå och Tala Spanska (A1+/A2)

Denna kurs är riktad till elever på nybörjarnivå som önskar träna upp sin förmåga att förstå och tala språket. En kurs speciellt för dem som börjar lära sig spanska och vill utveckla nödvändiga strategier och färdigheter för att delta i enklare samtal inom olika ämnesområden (personlig identitet, artighetsfraser, mat och dryck, resor, olika typer av service, kultur- och fritidsevenemang, seder och bruk, att uttrycka känslor och åsikter, nyheter, personliga relationer, hälsa och sjukvård, etc.). Mer information och anmälan.

Spanskkurs för barn

Spanskkurs för barn

Att lära sig ett andra språk tidigt i livet främjar barnets utveckling av modersmålet och hjälper till att utveckla motorik, den kognitiva och sociala förmågan. Dessutom får barnet möjlighet att lära känna en annan kultur. Under den här kursen får barnen lära sig spanska på ett lekfullt och roligt sätt med en lärare som använder tekniker och material speciellt framtagna för spanskundervisning för barn. Mer information och anmälan.

Spanskkurs för ungdomar

Spanskkurs för ungdomar

Vi har kurser i spanska för ungdomar på gymnasienivå (17-19 år). Kurserna passar såväl dem som aldrig läst spanska som dem som redan studerar spanska i skolan, men som kanske vill avancera snabbare eller behöver förstärka kunskaperna från skolan med praktik. Här får du hjälp att uppnå målen på gymnasiekursen genom ett motiverande innehåll och fördjupning i en genuint spanskspråkig miljö. Mer information och anmälan

Spanskkurs

AVE: Spanskkurs över internet

För dig som hellre studerar hemma när du har en stund över eller kanske har ett oregelbundet schema, erbjuder vi internetbaserade kurser i spanska. Aula Virtual de Español (AVE), det digitala klassrummet i spanska, är ett program som specialutformats av Instituto Cervantes och används för spanskstudier i hela världen. Plattformens interaktiva möjligheter och multimediainnehåll skapar ett perfekt verktyg för att lära sig språket och bekanta sig med våra spansktalande länder. Mer information och anmälan.

Skräddarsydda kurser och privatlektioner i spanska

Skräddarsydda kurser och privatlektioner i spanska

Vi erbjuder även specialanpassade kurser för grupper, kurser i affärsspanska samt privatundervisning.Kurslängd, schemaupplägg samt innehåll planeras i samråd med läraren och anpassas efter era specifika behov och förkunskaper. Oavsett inriktning vävs de kulturella aspekterna och koderna alltid in, som en naturlig del i undervisningen. Klicka här för mer information.

För mer information om gruppens storlek, språk på lektionerna, nivåplaceringstest, kurslitteratur, regler för anmälan, priser och rabatter...
Kurskansliet har öppetMåndag till torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-15:00 Tel: 08-440 17 60
info.stockholm@cervantes.es

Bloggarkiv