Stig Östlund

lördag, augusti 30, 2014

Från MFF:s hemsida

Malmö FF kommer att spela mot Atletico Madrid, Juventus och Olympiakos i Champions Leagues gruppspel. Vi inväntar besked ifrån UEFA innan vi kan påbörja försäljningen av biljetter.
Vi kommer att spela våra hemmamatcher:
1 oktober klockan 20.45 Malmö FF – Olympiakos
4 november klockan 20.45 Malmö FF – Atletico Madrid
26 november klockan 20.45 Malmö FF – Juventus

Inväntar besked ifrån UEFA
I matchen mot FC Salzburg tändes ett stort antal pyrotekniska pjäser, vilket var andra kvalmatchen i rad som detta skedde. UEFA-delegaten på plats reagerade kraftigt och berättade att påföljderna kan bli stängda läktarsektioner eller i värsta fall spel inför tomma läktare.
Vi kommer därför att invänta UEFA:s besked innan vi påbörjar biljettförsäljningen för att inte riskera att sälja platser som sedan kanske inte finns.
Årskortsinnehavare och medlemmar får förtur
Alla med årskort kommer ha förtur till sin plats.
Medlemmar i Malmö FF kommer få förtur till 1 biljett per match.


Själv är jag intresserad av matchen den 4 november, men det blir ju jättesvårt att komma över någon  biljett. Kanske man ska gå in som medlem i MFF? Idag den 30/8 kan man  iafköpa tågbiljetter Sundsvall-Malmö den 4 och (återresa) 5 november för 284:- resp 344 kr.
Jag har f.ö. bara sett en match i Champions League som har spelats i Sverige: AIK-Barcelona 1999 på gamla, kära Råsunda (Barca vann med 2-1, och vad gäller returmatchen i Barcelona krossade man AIK, resultat 5-0).

Bloggarkiv