Stig Östlund

tisdag, juni 26, 2012

Tony Bennett/Lady Gaga



Tony Bennett gästar Sverige den 4 augusti – Cirkus i Stockholm – enda Sverigekonserten!

En av vår tids största underhållare kan upplevas live i Sverige, Tony Bennett träder in på scen på Cirkus i Stockholm den 4 augusti. Den prisbelönade pop-, jazz- och showsångaren besöker landet med såväl gammalt som helt nytt material.
Tony Bennett kan med rätta beskrivas som en ”grand old man” i internationell show-business. Inom loppet av sina mer än 60 år i musiken har han underhållit publik världen över med sin stora röst och eleganta framtoning. Klassiker som ”I Left My Heart In San Fransisco” och ”Fly Me To The Moon” är bara ett par av de otaliga evergreens, som många vill påminnas om av den 85-årige hitmakaren.
Sedan Bennetts imponerande comeback under 80- och 90-talet har det funnits ett förnyat intresse för hans musik, och sedan 1993 har han bland annat vunnit 15 Grammys, 2 Emmys samt ett antal andra priser och tributer. Hans dubbeltplatinum säljande konceptalbum ’Duets’ från 2006, anses i dag av många vara en modern klassiker. Den 20. september kom uppföljaren med titeln ”Duets II”, som innehåller duetter med internationella artister så som Aretha Franklin, Lady Gaga och Amy Winehouse

Bloggarkiv