Stig Östlund

torsdag, december 31, 2009

Decenniets Tålamodare och Decenniets Förvildare

Det finns stora brister inte bara inom ledarskapet på världsnivå, även på ankdamsnivå brister det väsentligt. Just nu sker det barnsligheter på chefsnivå inom mitt landsting (Västernorrland).
Kanske är det så att vi får det ledarskap vi förtjänar.Men ändå, hönshuset skrämmer.

---I juli månad tilldelades fettdoktorn Dahlqvist den fina och respektabla utmärkelsen Årets Drake i Sundsvall. Fem månader senare tilldelas hon utmärkelsen Årets Förvillare av föreningen Vetenskap och Folkbildning..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trots allt måste vi anstränga oss och tillönska alla i och utanför hönshuset ett Gott Nytt År..---
Till lyssnarna där harmoni alltid råder, alltså musikområdet, känns det betydligt lättare att rikta sig, och roligare att säga A Happy New Ear! ---Moder jord, ge inte upp; vi har ju musiken som även borde få dig att stundtals glömma hönshusen och kanske bli hoppfull..---
Apropå att utdela utmärkelser, det har ju blivit närapå inflation (liksom med alla möjliga löjliga galor). Det borde bara finnas två utmärkelse att utdela: Decenniets Tålamodare till moder Jord och Decenniets Förvildare att delas mellan alla ledare i vårt land och utomlands som utvidgar klyftan mellan rik och fattig och skapar än mer och större motsättningar.

Bloggarkiv