Stig Östlund

lördag, juni 09, 2012

Euro 2012

Holland-Danmark i kväll

KHARKIV (Ekstra Bladet TV):En håndfuld af de danske EM-spillere tjener til dagligt deres løn i den hollandske Æresdivision, mens andre har en fortid i det orangefarvede land.
LÆS OGSÅ: Rommedahl: Vi kan udnytte Hollands arrogance
Der er med andre ord relationer på kryds og tværs af de to nationer, der i dag støder sammen på Metalist Stadium i ukrainske Kharkiv.
Konerne kommer sammen
- Det er især vores koner, der taler sammen. Min kone [hustru] er eksempelvis gode veninder med Maarten Stekelenburgs kone. Så selvfølgelig [självklart] ser man noget til spillerne fra Holland, siger Dennis Rommedahl, med fortid i blandet andet hollandske PSV Eindhoven og Ajax Amsterdam, til Ekstra Bladet TV.
LÆS OGSÅ: Sådan snyder vi de hollandske bisser
Christian Eriksen spiller til daglig sammen med Hollands Gregory van der Wiel, der ikke har været sen til at håne det danske stjerneskud [stjärnfall].
- Vi har joket lidt med hinanden [varandra] om, hvem der skal hjem fra EM først.
- Jamen, han siger, at vi ikke går videre fra gruppespillet, og at de tæver [slår] os 4-0. Vi har drillet hinanden, siden vi fandt ud af, at vi skulle mødes, fortæller Christian Eriksen.
Schöne får opbakning af hollandsk familie
Efter sommerferien bliver Lasse Schöne også holdkammerat med den mobbende, hollandske højreback. Men Schöne møder dog lidt mere forståelse fra de drillende hollændere.
- Det betyder selvfølgelig lidt ekstra, når man nu har boet 10 år i Holland og har en hollandsk kæreste og svigerfamilie, men de har nu lovet mig, at de støtter Danmark i den kamp, siger han.

Bloggarkiv