Stig Östlund

måndag, november 14, 2011

Fengslingsmøte i Oslo Tinghus (Anders Behring)

11:13 Vibeke Buan: Behring Breivik sitter rolig og snakker lavt med sine forsvarere. Han kikker vekselvis ned i fanget, ut i rommet og på tilhørerbenken.

 11:12 Vibeke Buan: Han er iført mørk dress og lyst slips og setter seg ned ved sine forsvarere. Han kaster et par korte blikk bort på pressekorpset og tilhørerne før han setter seg ned. Han virker litt nervøs.
11:11 Aftenposten: Snorre Harstad: Nei, det er ikke mulig å filme fra rettsmøtet, fordi det er foto- og referatforbud. Det er imidertid mulig at dommeren opphever referatforbudet i etterkant av møtet.
11:11 Vibeke Buan: Nå føres den terrorsiktede inn i salen.

Norska Aftonposten fortsätter rapportera >>
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Behring-Breivik-mter-i-pent-fengslingsmte--6697006.html



Jeg vil være til stede og i nærheten av ham igjen, og vite at han ikke kan skyte på oss lenger
Utøya-overlevende Sondre Lindhagen Nilssen er på plass i Oslo tingrett for å se massedrapsmannen



OSLO TINGRETT (VG Nett) Anders Behring Brevik så på publikum med et smilende drag om ansiktet da han kom inn i rettssalen.
VG Nett følgerTerrorangrepet 22. juli - Etterforskningen
Anders Behring Breivik ankom sal 828 i en svart dress og en hvit skjorte. Han hadde kjemmet hår og kinnskjegg. Han så mye på pressefolkene og småpratet med Geir Lippestad og sine forsvarere da han kom inn klokken 11.09.
VG Netts reporter Marianne Vikås sier at han så utover pressen med et smilende drag om ansiktet. Han har ikke forandret seg så mye i forhold til bildene han sendte ut sammen med manifestet. Han blinker mye med øynene. Bak ham står to arrestforvarere og en politimann. Det er ikke tilrop eller lignende i rettssalen. Breivik ser helt rolig ut og ser seg rundt.



Bloggarkiv