Stig Östlund

fredag, augusti 27, 2010

Svensk cirkus


Politiska sekretaren i socialdemokratiska Broderskapsrörelsen, Anna Ardin, bjöd för drygt en vecka sedan in Wikileaks grundare Julian Assange till ett seminarium. I helgen anmäldes Assange för sexuellt ofredande. En av kvinnorna bakom anmälan mot Julian Assangne är den kristna radikalfeministen och socialdemokraten Anna Ardin. Hon kandiderar även i höstens val.

När det gäller brottsmisstankarna är våldtäkt samt sexuellt ofredande avskrivna, nu är det ofredande som är brottsrubriceringen och det är ett brott som vanligtvis ger böter. Socialdemokraten Claes Borgström företräder de båda kvinnorna. Leif Silbersky företräder Julian Assange.
Advokat Leif Silbersky är övertygad om att den senaste utvecklingen i fallet Julian Assange där misstanken om ofredande kommer att sluta med ”noll och intet” och han säger att ”detta är en cirkus”.
---
Han förklarar att Assange var inbjuden för att diskutera mediernas roll i konflikter – ett seminarium som ägde rum i LO-borgen i Stockholm i lördags.
Bakom inbjudan stod Anna Ardin, som efteråt kontaktade polisen och anmälde Wikileaks grundare för sexuellt ofredande. ---
Källa: Fria Nyheter







Se också (Anoraks News, England) artikel med foto : http://www.anorak.co.uk/256861/media/julian-assange-loses-his-cool-to-rape-victim-anna-ardin-wilikleaks-is-scooped.html

Bloggarkiv