Uppdaterat

Jag har 3 bloggar. Kan tyckas två (eller tre för många säger vän av ordning:) för många, men nu är det så; och vem vill frånta pensionärer sysselsättning? Blogg nr 1, som är meningen ska innehålla mest fotboll med stort "F", web-tips och små nyhetsartiklar, inte minst inom hälsoområdet och som jag norpat från världspressen på nätet, och då mest om sådant som jag själv upplevt som intressant. Min blogg nr 2 handlar om personer med anknytning till gamla Svartvik , min kära födelseort utanför Sundsvall. Huvudtemat i min blogg nr 3 är (ska vara) fartyg byggda på varvet i Svartvik och der as besättning. Blogg nr 3 kommenteras av er läsare, om inte dagligen så iaf ganska ofta vilket är kul. Min blogg nr 2 har, vilket jag besviken konstaterar, under det senaste halvåret inte framkallat några kommentarer eller inneburit några bidrag förutom att några "förvirrade" elever vid Svartviks skola ringde en gång och frågade om ett hus i närheten av skolan där det skulle spöka (jo, så sa man); detta gör att stängt den bloggen, då alltså intresset i motsats till vad gäller blogg 3 varit mer än skral. För den som kontaktar mig, och som jag vet är seriös - och det finns många svartviksvänner både i distriktet och i förskingringen - öppnar jag mer än gärna den stängda bloggen. Hoppas att jag nu har förklarat mig tydligt.


fredag, november 30, 2012

Nobelkonsert 2012

Konserthuset, Stockholm

Nobelkonsert 2012
Violinsolist Ray Chen
En erfaren maestro och en kometviolinist: i årets Nobelkonsert möts två generationer när Christoph Eschenbach och Ray Chen framträder tillsammans med Kungliga Filharmonikerna.

Ray Chen är en av de mest framstående unga violinister av i dag. Han är född i Taiwan och uppväxt i Australien och tog sina första violinlektioner redan vid fyra års ålder. Som femtonåring blev han antagen till Curtis Institutet of Music. Chen är vinnare av 2009 års International Queen Elisabeth Competition.
8 december kl 19.00
Nu finns även attraktiva parkettplatser släppta till försäljning!

Bloggarkiv

Min bilder
Sundsvall, The northern part of Sweden, Sweden