Stig Östlund

måndag, november 19, 2012

DAGENS MEDIA
Senaste nyhetsbrevet




Expressen och DN rasar mot SVT
Anklagas för att "sno nyheter".Expressen och DN kritiserar SVT för att de inte har kreddat tidningarna för uppgifter om SAS och SD – och hotar med att ge uppgifter exklusivt till TV4.(8 kommentarer)
SVT: "Ibland blir det missar"
Svarar på Expressens kritik.Expressen har på Twitter rasat över att SVT inte har kreddat tidningen angående uppgifter om SD. SVT själva säger att misstaget berodde på att det var en hektisk vecka.(3 kommentarer)
P3-profiler gör tv i TV3
"Vi jobbar med ett projekt tillsammans".Kristofer Hansson och Fredrik Johnsson från P3 Dokumentär spelar just nu in ett projekt för TV3.
Reebok sponsrar hinderbanetävling
"Sitter i slutförhandlingar med ytterligare sponsorer".Reebok går in som titelsponsor för hinderbaneloppet Tough Viking, som drivs av eventchefen David Klint.(1 kommentar)
Mötesexpert till Le Bureau
"Känns spännande". Efter en pitch har Le Bureau vunnit mötesexperten Svenska Möten som ny kund.
Nöjesskribent på dubbla stolar – ska bevaka sina egna klubbar
"Tänkt över hur rollerna inte ska krocka".Som ny nöjesskribent med fokus på Jönköpings klubbliv kommer Jonas Vogel Larsson att skriva om två av sina egna klubbar. Platschefen Toni Vladisavljevic tror däremot inte på en intressekrock.(4 kommentarer)
Bilderna från Komms byråträff
Se bildspelet här.I torsdags sjösatte Sveriges Kommunikationsbyråer en byråträff om byråbranschens utveckling. Byråträffen hölls hos Adamsson Appelfeldt i Malmö.
Panerus blir vd på Great Works
"Hennes namn har funnit med en längre tid".Petronella Panerus tar över som vd på Great Works.(1 kommentar)
Tar över efter "Pyttan"
"Väl insatt".Vattenfalls presschef Ivo Banek blir kommunikationschef på Vattenfall. Därmed ersätter han Elisabeth Ström som fick sparken tidigare i år.
"Pyttans" lön: 62 miljoner på 12 år
Har tvingats gå från många toppjobb.Elisabeth "Pyttan" Ström har haft en lång, lönsam och bitvis stökig karriär.
Expressen TV slår rekord
"Särskilt nöjd med att så många tittat på SD-filmerna".Både Expressen TV och Expressens mobilsajt hade rekordhöga besökssiffror förra veckan.
"Har varit för politiskt korrekta"
Ett journalistiskt misslyckande.Komikern Soran Ismail spöar medierna när det kommer till att granska Sverigedemokraterna. Det skriver Svenska Dagbladets kulturchef Martin Jönsson.(36 kommentarer)
Com Hem betalar ingen skatt
Ingen skatt den närmsta framtiden.Trots en vinstmarginal på 51 procent betalar Com Hem ingen skatt i Sverige. Istället döljs vinsten av räntesnurror.(4 kommentarer)
Tidningschefer i upprop för dagspressens överlevnad
Upprop på DN Debatt.Tidningscheferna på Sveriges S-tidningar tycker att de befinner sig i ett moment 22. Nu vill man ha en snabbare förändring av presstödssystemet.(12 kommentarer)

Bloggarkiv