Stig Östlund

torsdag, juli 26, 2012

Nyhetsbrev om medier och marknadsföring - direkt i din mejlbox! Rekommenderas/Stig Ö26 juli 2012
Tom Beckman blir dragnamn
"Tvingar en att fundera".UPPDATERAD. The Holmes Report och The Network One arrangerar för första gången sitt "Independent PR Firms Forum". En av huvudaktörerna på forumet blir Primes Tom Beckman.
"Miss Inga" affischnamn för klockor
"Undrade bara vart jag skulle skriva under".För att lansera klockföretaget One Decisive Minute, ODM, går Pretto Pr ut i en kampanj där affischnamnet är Martin "Miss Inga" Johansson.(5 kommentarer)
Concept Store: "Vi är ansvariga"
Eventbolaget om olyckan.Under det evenemang som eventbolaget Concept Store sjösatte tillsammans med Spendrups bröt en man nacken. Nu går eventbolaget ut och talar med dagensmedia.se om olyckan och mannens ersättningskrav.(2 kommentarer)
Skadades under reklamjippo - får ingen ersättning
Spendrups vill inte betala ut ersättning.Under ett reklamjippo för Spendrups i Halmstad förra veckan bröt en man nacken, men företaget vill inte betala ut någon ersättning.(3 kommentarer)
203 Web Group sjösätter tio nya sajter
"Vi satsar hårt".Under sommaren kommer 203 Web Group rulla ut tio nya sajter som en del av sin fokusering på konceptet hittarecept.
Dejtingsajt kampanjar för kravlös kärlek
"Det ska vara lite sexigt".Dejtingsajten C-date sjösätter nu en Sverigekampanj där den kravlösa flirten står i fokus.
Allsången tappade trots Ledin
Tappade 200 000 tittare.Tisdagens sändningar från "Allsång på Skansen" har väckt en stor debatt, men trots alla skriverier och en jubileumsshow svek publiken programmet.(2 kommentarer)
Apple öppnar i Malmö
Hyr in sig i Emporia.Malmö kommer inte bara att vara skådeplats för Eurovision Song Contest nästa år, de kan också få Nordens första Applebutik.
ITV köper produktionsbolag
"Ett rejält kliv in på den norska marknaden".ITV Studios Nordic köper det norska produktionsbolaget Mediacircus som ett led i att expandera på den nordiska marknaden.
Får inte kalla medicinen "effektiv"
Fälls av marknadsdomstolen.Läkemedlet Galieve får inte påstås lindra efter tre minuter eller vara effektivt, fastslår marknadsdomstolen.
Ingo slog ut Berntzon Bylund
Åter vidare till kvartsfinal.Ingo och kunden Apollo vann dagens match i Reklamcupen. Detta innebär att byrån har två bidrag med i kvartsfinalen.

Bloggarkiv