Stig Östlund

onsdag, april 26, 2017

Fel personer sitter vid makten

Tycker du också att utvecklingen i världen på många sätt är på väg åt fel håll? Att fel personer sitter vid makten och att ignorans och okunskap står i vägen för den grönare och rättvisare värld vi kämpar för? Då är vi två. Eller rättare sagt vi är många, vi är miljoner och nu organiserar vi oss!

Nu på lördag den 29:e april samlas människor i Sverige och resten av världen för att manifestera för den framtid vi vill ha. Då är det nämligen dags för People's Climate March.

Färgsprakande demonstrationer kommer att anordnas över hela Sverige:


Stockholm
Göteborg
Malmö
Borås
Nyköping

Och flera platser är på gång. Var med du också!
-->Här kan du läsa mer om evenemangen och hitta det närmast dig.

Klimatfrågan är ett stort hot, men det finns lösningar och möjligheter som än så länge inte utnyttjas fullt ut. Idag investeras till exempel många miljarder av våra pensionspengar i den fossila industrin. Pengar behöver flyttas från skadlig fossil industri till hållbara lösningar, och makt behöver flyttas tillbaka till folket.

Den 29:e april tar vi tillbaka makten och visar att vi är många som tror på en hållbar och rättvis värld. I Stockholm startar manifestationen på Norra Latin 14:30. På scenen står bland annat Malena Ernman,Magnus CarlssonPetra Marklund och Stina Oscarson, sen tågar vi i ett färgsprakande tåg genom stan till Norrmalmstorg för mer pepp!

Ta med dig en vän och häng med på lördag!

Gå med i
 facebook-event för Stockholm eller evenemanget närmast dig och bjud in alla du känner!

Som de säger inför marchen i Washington DC: To change everything, we need everyone!

Em Petersson
Greenpeace

Bloggarkiv