Stig Östlund

tisdag, januari 18, 2011

Interna förändringar i SCAs koncernledning ("Sundsvallsföretaget" [ja-ja])

Swedish:
SCA har beslutat att genomföra tre interna förändringar i koncernledningen.
Christoph Michalski utses till ny chef för SCAs globala hygienkategori, Global Hygiene Category. Christoph Michalski ansvarar idag för SCAs verksamhet i Asia Pacific.
Ulf Söderström utses till ny chef för SCAs verksamhet i Asia Pacific. Ulf Söderström är idag chef för koncernstab Affärsutveckling och Strategi, där även ansvar för M&A, omvärldsanalys och IT ingår.
Robert Sjöström utses till ny chef för koncernstab Affärsutveckling och Strategi. I det nya ansvarsområdet ingår även M&A, omvärldsanalys och IT. Robert Sjöström är för närvarande chef för SCAs globala hygienkategori, Global Hygiene Category.

– Genom den här förändringen tar vi vara på den samlade kunskapen hos våra ledare. Vi arbetar ständigt med att utveckla organisationen och våra chefer, i syfte att förbättra våra affärer. Den här förändringen är ett led i det arbetet, säger Jan Johansson, vd och koncernchef för SCA.
Christoph Michalski, Ulf Söderström och Robert Sjöström kommer fortsatt att ingå i SCAs koncernledning och rapportera till verkställande direktören.
Förändringen träder i kraft 31 mars 2011.

Bloggarkiv